Bebedor Silikon Emzik Damaklı Uç No:1 (3 Renk) 0-3 Ay 131
Bebedor Silikon Emzik Damaklı Uç No:1 (3 Renk) 0-3 Ay 131

Bebedor Silikon Emzik Damaklı Uç No:1 (3 Renk) 0-3 Ay 131 (BED001313)

0,00
Marka : Bebedor
Stok Miktarı : 1
Barkod : 8690683001313
BEBEDOR Silikon Emzik Damaklı Uç No:1 (3 Renk) 0-3 Ay 131

131 Medikal silikondan üretilmiştir.
Doğal sağlıklı ve emniyetlidir. Kaynatılabilir ve sterilize edilebilir. Her kullanımdan önce bebeğe verilmeden emzik kontrol edilmelidir. Yırtılmış eskimiş emzikler kullanılmamalıdır. Emzikler direkt ısıyla temas ettirilmemelidir. Doğumdan itibaren kullanılabilir. Bebek ağzı için mükemmel boyuttadır.
 
 
Özellikler
BÉBÉ D’OR emzikleri saf medikal silikon ve Gıda Maddeleri Tüzüğü’ne uygun hammaddeden üretilmiştir. 
BÉBÉ D’OR emzikleri sağlıklı ve emniyetlidir.
Sterilize edilebilir, kaynatılabilir. 
 
Bakım ve Kullanım
İlk kullanımdan önce emziği 5 dakika kaynar suda bırakın, soğumasını bekleyin ve sıkarak emzikteki suyu boşaltın. Bu işlem hijyen içindir. 
Her kullanımdan önce emziği temizleyin. 
Emzik başını asla şekerli maddelere veya ilaçlara batırmayınız.   Çocuğunuzun dişleri çürüyebilir.
Güvenlik ve hijyen sebeplerinden dolayı emziği 1 ila 2 ay kullanımdan sonra değiştirin. 
Emziğin ağız içine kaçması durumunda PANİK YAPMAYIN. Emzik yutulamaz ve bu tip olaylarla başa çıkabilecek şekilde tasarlanmıştır. Mümkün olduğu kadar nazikçe ve dikkatli bir şekilde ağızdan çıkarın.
Ürün kullanma kılavuzunda 8 lisan bulunmaktadır
 
Çocuğunuzun Güvenliği ve Sağlığı için Uyarılar
Ürünü kullanmadan önce tüm paketleme malzemesini çıkarın ve bebeğinizin erişebileceği yerlerden uzak tutun.
Kullanılmayan tüm bileşenleri çocukların erişebileceği yerlerden uzak tutunuz.
İlk kullanımdan önce 5 dakika süreyle suda kaynatınız. Bu işlem, temizlikten emin olmak için gereklidir.
Her kullanımdan önce temizleyiniz.
Bu ürünü daima erişkin gözetimi altında kullanınız.
Besleme emziklerini hiçbir zaman yalancı emzik olarak kullanmayınız.
Her kullanımdan önce besleme emziğini bütün yönlerde çekmek sureti ile gözle muayene ediniz. Hasar veya incelme belirtileri görüldüğünde kullanmayınız.
Yıpranmaya neden olabileceğinden besleme emziğini tavsiye edilenden daha uzun süre dezenfektan (steril edici çözelti) içerisinde, doğrudan güneş ışığı altında veya direkt ısıya maruz bırakmayınız.
Besleme emziklerini mama artıklarının kalmaması için her kullanımdan sonra uygun bir fırça veya benzeri malzeme ile temizleyiniz.
Emzik deliğini herhangi bir aletle büyütmeyiniz. Bebek büyüdükçe uygun biberon emziği kullanınız.
Sağlık açısında her üç ayda bir emziği yenisi ile değiştirin.
Bebeğinizi herhangi bir bebek gereci kullandığında daima denetim altında tutun.
 
Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı