Caudalie Güneş Koruyucu Bakım Sütü SPF50 75 ml & Güneş Sonrası Bakım Losyonu 100 ml

Caudalie Güneş Koruyucu Bakım Sütü SPF50 75 ml & Güneş Sonrası Bakım Losyonu 100 ml (CAU027829)

0,00
Marka : Caudalie
Stok Miktarı : 0
Barkod : 3522930027829

 

 

 

Caudalie Güneş Koruyucu Bakım Sütü SPF50 75 ml & Güneş Sonrası Bakım Losyonu 100 ml

 

 

Caudalie Güneş Koruyucu SPF50 Yüz ve Vücut Sütü 75 ml

Yüz ve vücut için yaşlanma karşıtı bakım sağlayan nemlendirici süt.

Ürün Faydaları:

2'si 1 arada korumayla hem yüz hem vücut için kullanılabilir.

Organik üzüm suyu yönünden zengin hafif süt formu ve yapışkan his bırakmayan |||suyla hassas ciltleri nemlendirir ve yatıştırmaya yardımcıdır.

Frangipani çiçeği notalarına sahip yaz kokusu cildi nazikçe sarar.

Yaşlanma karşıtı bakım sağlar.

Komedojenik değildir.

Alkol içermez. Silikon içermez.

Hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Tüm Caudalie ürünlerinde olduğu gibi paraben, fenoksietanol, fitalat, mineral yağ ve hayvansal türevli içerikler bulunmamaktadır.


Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan önce yeterli miktarda uygulayın, uygulamayı 2 saatte bir ve yüzdükten sonra tekrarlayın.

Göz çevresine uygulamaktan kaçının.

Ürün Bileşimi:
AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE*, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT WATER*, DIBUTYL ADIPATE, ISOAMYL P-METHOXYCINNAMATE, PROPANEDIOL*, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (AVOBENZONE), C20-22 ALKYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, C20-22 ALCOHOLS*, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERIN*, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE*, PARFUM (FRAGRANCE), 1,2-HEXANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL*, GLYCERYL STEARATE*, SODIUM HYDROXIDE, PALMITOYL GRAPE SEED EXTRACT*, PICEA ABIES WOOD EXTRACT*, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE*, CITRIC ACID, O-CYMEN-5-OL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE,TOCOPHEROL*,BENZYLBENZOATE,BENZYLSALICYLATE,CITRONELLOL,GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL. (230/002) * Origine végétale - Plant origin - Origen vegetal - Origem vegetal.

 

Caudalie Tan Prolonging Güneş Sonrası Losyon 100 ml


Bronzluğun kalıcılığını arttıran güneş sonrası bakım losyonu.

Ürün Faydaları:
İpeksi yapısıyla güneşe maruz kalan cildi beslemeye ve yatıştırmaya yardımcı olur.
Hindistan cevizi ve monoi kokusuna sahip losyon bronzluğun kalıcılığını arttırmaya yardımcı olur.
Besleyici hindistan cevizi, yatıştırıcı organik üzüm suyu ve aloe vera içerir.

Kullanım Şekli: Yazın Sadece güneşe çıkmadan önce değil, aynı zamanda güneşlendikten sonra da güneş bakım ürünleri kullanmak cilt bakımının bir rutini olmalıdır.

Güneş koruyucu sprey, losyon ve kremler cildi fazla UV ışınlarından korurken güneş sonrası bakım ürünleri güneşlendikten sonra hassaslaşan cildi serinletir ve yatıştırır. Caudalie After sun losyonu güneş sonrasında yüz ve vücuda yeterli miktarda uygulayınız.

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı