Avene Creme Nutritive Revitalisante 50 Ml
Avene Creme Nutritive Revitalisante 50 Ml

Avene Creme Nutritive Revitalisante 50 Ml (AVE234832)

0,00
Marka : Avene
Fiyat : 795,77 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 10
Barkod : 3282770209402

Adet

Artır Azalt

Avene Creme Nutritive Compensatrice Besleyici Krem 50 ml

Hızlı yaşamın doğurduğu olumsuzluklar, cildiniz üzerinde de etkisi oldukça büyüktür. Soğuk havaların, çalışma ortamların ve cilt yapınızın da kaynaklı olduğu etkenlerden dolayı, cildiniz nemini kaybeder ve kurumaya başlar. Bu da istenmeyen solgun, kuru bir görünüm ortaya çıkarır. Kuru ciltler daima neme ihtiyaç duyar. Tabiki her cilt tipi birbirinden farklı olduğundan dolayı seçeceğiniz ürün oldukça önemlidir. Bazı ciltler hassas olduğundan dolayı her ürünü kabul etmez ve istenmeyen yan etkiler ortaya çıkar. Avene Creme Nutritive Besleyici Krem, cilt bakımının vazgeçilmez parçasıdır. Yüksek doğal içeriklerinin bir araya gelmesi ile cildinizin kaybettiği nemi dengeler sağlıklı, ışıltılı bir görünüm kazandırır. Avene termal suyu bakımından zengin olan bu ürün cildinizin rahatlamasına ve esnekliğini kazanmasına yardımcı olur. Yanınızdan ayıramayacağınız bu ürüne web sayfasından tek tıklamayla kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Tek ürün ile cildinize bakım yapmak istiyorsanız Avene Creme Nutritive Compensatrice Besleyici Kremi tercih etmelisiniz.

Ürün Adı: Avene Creme Nutritive Compensatrice Besleyici Krem 50 ml

Ürün Boyutu: 50 ml

Ürün Faydaları:

  • Ultra nemlendirici özelliği ile kurumuş, cansız cildinizin gerekli neme kavuşmasını sağlar.
  • Yumuşak ve hafif bir dokusu vardır. 
  • Ağırlık ve yapışkanlık yapmaz.
  • Hızlı emilimi sayesinde ciltte yağlılık hissi bırakmaz.
  • İçerisindeki Avene Termal suyu ile hassas ciltler için oldukça uygundur.
  • Makyaj altı baz olarak da kullanılabilir.
  • Kurumuz ciltler için kullanılan Avene Creme Nutritive Compensatrice Besleyici Krem cildiniz üzerinde büyük rahatlama sağlar.
  • E vitamini içerir.
  • Cildi korumaya yardımcıdır.
  • Tüm mevsim kullanıma uygun olan bu ürün, lipidik üçlü sayesinde cildin nemini kaybetmesini önler.
  • E vitamini, ve içerdiği bileşenler ile cildiniz üzerinde bariyer oluşturarak nem kaybını önlemede yardımcı olur.
  • Beslenen ve nemlenen cildiniz ile güne ışıltılı bir şekilde uyanırsınız.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş kuru, yüz ve boyun bölgenize dairesel masaj hareketleriyle ürünü yediriniz. Sabah ve akşam olarak uygulayınız. Göz ile temasın da bol su ile yıkayınız.

Cilt Tipi: Kuru ve hassas ciltler için uygundur.

Ürün Markası: Aven

Yan Etkileri: Hassas ciltler için üretilmiş olan Avene Creme Nutritive Compensatrice Besleyici Kremin herhangi bir yan etkisi yoktur.

Ürün Bileşimi: AVENE THERMAL SPRİNG WATER ( AVENE AQUA ). GLYCERIN, MINERAL OİL ( PARAFFINUM LİQUIDUM ), OCTYLDODECANOL, CETEARLY ALCOHOL, DIMETHICONE, ISODODECANE, METHYL GLUCETH-20, PENTYLENE GLYCOL, WATER ( AQUA ), SILICA. CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERLY STEARATE, PEG-100 STEARATE, BENZOIC ACID, CAPRYLIC / CAPRIC, TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. FRAGRANCE ( PARFUM ), HYDROGENATED STARCH HYDROKYSATE, POLYACRYLATE-13, POLYİSABUTENE, POLYSORBATE 20. RIBES RUBRUM (CURRANT), FRUIT EXTRACT ( RIBES RUBRUM FRUIT EXTRACT ), RUBUS IDAEUS ( RASPBERRY ) FRUIT EXTRACT ( RUDUS / DAEUS FRUIT EXTRACT ), SODIUM BENOATE, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN.

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı