Benzer Ürünler
Caudalie Vinopure Matlaştırıcı Fluid Krem 40 ml (YENİ)
Caudalie Vinopure Matlaştırıcı Fluid Krem 40 ml (YENİ)

Caudalie Vinopure Matlaştırıcı Fluid Krem 40 ml (YENİ) (CAU003458RPT)

0,00
Marka : Caudalie
Fiyat : 760,74 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 3522930003458

Akneye eğilimli ciltlerde parlama karşıtı etki sağlayan bakım kremi

Adet

Artır Azalt

Caudalie Vinopure Matlaştırıcı Fluid Krem 40 ml 

 

Ürün resmi : 

  • Matlaştırıcı Fluid Krem; akneye eğilimli ciltler, genişlemiş gözenekler, siyah noktalar ve yağlı ciltler için tavsiye edilir.
  • Losyon yapıdaki krem, cildi canlandıran maske etkisi sunar: cildi nemlendirir ve parlak görünümü azaltırken kızarıklık görünümünü azaltır.
  • Cilt kusurları, akne ve siyah noktanın azalmasına yardımcı olarak cilt dokusunu iyileştirir.
  • Cilt nemlenmiş, mat ve sağlıklı bir görünüm kazanır.
  • Parlama karşıtı etki sağlar ve cildi ferahlatır.
  • Fransız üzüm çekirdeği özü ile, siyah noktalardan sorumlu sebum oksidasyonunu engeller.
  • İçeriğindeki bitkisel skualen, Akdeniz zeytinlerinden elde edilir: Kuru ciltleri nemlendirir ve yatıştırır.
  • %100 doğal türevli silika tozu ile cildi matlaştırır ve yumuşatır.
  • Vegan içeriklerle geliştirilen serum, PEG ve sentetik parfüm içermez.
  • İçerikleri %97 oranında doğal türevlidir.
  • Formül VeganPEG ve sentetik parfüm içermez%96 oranında doğal türevli içerikler
  • Komedojenik veya fotosensitif değildir.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.

 

 

 

Uygulama

Sabah ve akşam Vinopure Serum'dan sonra temiz cilde uygulayın.

Göz çevresine uygulamaktan kaçının.

 

 

 

 

İçerik

 

AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT WATER, SILICA, SQUALANE, GLYCERIN, TAPIOCA STARCH, GLYCERYL STEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, PALMITOYL GRAPE SEED EXTRACT, ALCOHOL DENAT., ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SODIUM PHYTATE, CITRIC ACID, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, CITRAL, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, SODIUM BENZOATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, CITRONELLOL, MALTODEXTRIN, ORTHOSIPHON STAMINEUS EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, OLEANOLIC ACID, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE.(314/002)

 

 

 

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı