Dermoclean Sdf19 Saç Ve Cilt Şampuanı 300 Ml
Dermoclean Sdf19 Saç Ve Cilt Şampuanı 300 Ml

Dermoclean Sdf19 Saç Ve Cilt Şampuanı 300 Ml (DER897026)

0,00
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : 299,00 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 239,20 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 51
Barkod : 8697633897026

Adet

Artır Azalt
Dermoclean Sdf19 Saç ve Cilt Şampuanı 300 ml


Dermoclean Bitki özlü şampuan Bitkisel Formüllü Saç Bakım Şampuanı,
Saçlı deride görülen kepeklenme, pullanma, kuruluk ve deri döküntüleri gibi problemleri gidermeye karşı formüle edilmiş; Bitkilerden elde edilen doğal vitaminler ve omega yağ asitleri sayesinde saçlı derinin yeniden yapılanmasını hızlandırıp, sağlıklı görünmesine yardımcı bir saç bakım şampuanıdır..
Ciltte ve saçlı deride; yaşlanma, hava kirliliği, güneşin etkisi, mevsimsel değişiklikler, sıcak / soğuk hava veya su ile temas gibi çevresel faktörler, B vitamini ve E vitamini gibi cilt ve saçlı derinin sağlıklı kalmasını sağlayan vitaminlerin eksikliği veya bazı deri hastalıkları sonucu ciltte ve saçlı deride pullanma, kepeklenme, kabuklanma veya döküntülerle birlikte kızarıklık, kaşıntı veya renk değişiklikleri şekillenebilir.
Ciltte ve saçlı deride oluşan pullanma, kepeklenme, kızarıklık ve kaşıntı gibi cilt problemlerine karşı formüle edilmiş, bitkisel formülasyon kısmında bulunan omega yağ asitleri cildinizin yeniden yapılanmasına ve sağlıklı görünümüne kavuşmasına yardımcı olan bir cilt bakım sistemidir.
Dermoclean Bitki özlü şampuan bakım şampuanı her cilt tipi için uygundur. Düzenli olarak kullanıldığı takdirde ciltte oluşan pullanma ve kepeklenme gibi problemlerin giderilmesine ve yeniden oluşmamasına yardımcı olur.
Şampuan formunun normal şampuan yerine kullanılması önerilmektedir. Vücuttaki problemli ve hassas bölgelerde banyo sırasında Dermoclean Bitki özlü şampuanla yıkanarak temizlenebilir.
 
İçeriği:
Aqua, Ammonium lauryl sulphate, Betaine, Cocamide DEA, Cetrimonium chloride, Fragrance, Hydrolyzed Wheat Protein Metylcloroisothiazolinone, Polyquarternium-10, Zinc Pyrithione, C12-13 Alkyl lactate, Glycerin, Juniper tar oil, Propylene glycol, Sodium PCA, Panthenol (Provitamin B5), Allantoin, Tea tree oil, Sodium chloride, CI:20285
 
Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı