Herbatint Saç Boyası 10C Swedish Blonde
Herbatint Saç Boyası 10C Swedish Blonde

Herbatint Saç Boyası 10C Swedish Blonde (HER800051RPT)

0,00
Marka : HeRBATİNT
İndirim Oranı : %2 İndirim
Fiyat : 264,26 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 258,01 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 10
Barkod : 8016744800051

Bitkisel Ekstreler içeren, boyama jeli

Adet

Artır Azalt

Herbatint Saç Boyası 10C Swedish Blonde

 Ürün resmi : 

 

Herbatint Saç Boyası 10C Swedish Blonde

 

Bitkisel Ekstreler içeren, boyama jeli %0 Amonyak,%0 Resorsin, %0 Paraben Uzun süre kalıcılık
 


İçindekiler: 
 

Bu kutunun içinde:

1 HERBATINT Boyama jeli 60 ml

1 Revelateur Glycole 60 ml

1 Aloe vera Şampuan Eşantiyon 15 ml

1 Aloe vera krem Eşantiyon 15 ml

1 Eldiven ve Kullanım Kılavuzu.


 

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER:

Solüsyon oksijenli su içerir, Herbatint şişesi diaminobenzenes içerir. Ürünün göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas durumunda bol su ile yıkayınız. Kullanmadan önce hassasiyet testi yapınız. Kaş ve kirpik boyası için kullanmayınız. Sadece saçlar içindir. Uyguladıktan sonra saçlarınızı iyice durulayınız.


 

BEYAZLARI KAPATIR UZUN SÜRE KALICILIK:

• 0 Amonyak,0 Resorsin, 0 Paraben

İçeriğindeki Bitkisel Özler 

• Aloe Vera: Antioksidan, vitamince zengin enzimler, pantenol ve doğal mineral özelliği ile bilinen bir bitki türüdür. Boyama sırasında saçları besler ve korur.

• Limnanthes Alba: E ve F vitaminleri açısından zengindir. Saçın kolay renk tutmasını ve kalıcı olmasını sağlar. • Hamamelis: Flavanoid içeriği sayesinde saçı korur.

• Beyaz Kayın Ağacı: Canlandırır ve yeniden yapılandırır.

• Ekinezya: Saçı nemlendirir.


Uygun Saç Tipi: Tüm saç tipleri

Kullanım Şekli: Saçlarınız kuru ve yıkanmamış olmalıdır.

1- Saçlarınızın uzunluğu ve hacmine göre yeterli ve eşit miktarda bitkisel özlü Herbatint saç boyası ile glikol revelatörünü plastik veya cam bir kapta karıştırın.

Kullanımdan sonra şişeleri iyice kapatın ve kapakları yanlış şişelere kapatmadığınızı kontrol edin.

2- Saç boya fırçanız ile karışımı derhal saçlara uygulayın.

Karışım rengi, seçmiş olduğunuz ve belirtilen bekleme süresince elde edilecek olan renk için bir referans değildir.

Daha Önce Boyanmış Saçlara Uygulama

Karışımı yalnıza saç diplerine sürünüz. 30 dakika bekletin. 4 Daha sonra, kalan karışımı bütün saçlarınıza özellikle saç uçlarına yayın. 10 dakika daha bekletin toplam bekleme süresi 40 dakika'dır.

Doğal Boyanmamış Saçlara Uygulama

Karışımı, saç diplerinden saç uçlarına kadar bütün saça uygulayın tutam tutam. Saçları taramayın. Artan karışımı muhafaza etmeyin. 40 dakika bekletin.

Bekleme süresinde, uygulanan karışım seçilen renkten farklı bir renk alabilir, ancak dikkat; çünkü bunun elde edilecek sonuçta hiçbir olumsuz etkisi olmayacak.

3- Beklemeden sonra, suyun berraklaşmasına kadar saçlarınızı bol ılık suda özenle durulayın.

Saçlarınızı başınızı arkaya doğru bir şekilde durulayın.

4- Herbatint markasında bir şampuan seçerek saçlarınızı yıkayın ve durulayın.

5- Herbatint bitkisel saç kremi uygulayın, 5 dakika bekletin, saçları durulayın ve kurutun.


 

Önemli Bilgi

Doğal serisi'ye uzanan renk yelpazesi, beyaz saçları 100 olarak kapatma özelliğini taşıyor. Kül, altın, bakır ve akaju serilerin sağladığı gölgelerle, beyaz saçı kapatması için, seçilen rengin 40 ml doğal serisine uygun olan 20 ml renk ile karıştırılması tavsiye edilir.

Örneğin; saç renginiz kumral ise ve seçtiğiniz renk, bakır kumral rengi ise, Herbatint 4R bakır kumral'nin 40 ml'sini, Herbatint 4N kumral'in 20 ml'si ile karıştırın. Diğer uygulamalarda olduğu gibi karışımı saçlarınıza aynen uygulayın.

 

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı