Benzer Ürünler
INCIA Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml
INCIA Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml

INCIA Arındırıcı Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250ml (INC090050)

0,00
Marka : Incia
Fiyat : 70,52 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 8681511090050

Adet

Artır Azalt

 

 

 

 

ÜRÜN İÇERİĞİ ; Saf Zeytinyağı,Hindistan Cevizi Yağı,Sirke,Hint Yağı,Gliserin Kekik Yağı,Çayağacı Yağı,Kayısı Çekirdeği Yağı,LavantaYağı, Makedamya Yağı,Kişniş Yağı, Okaliptus Yağı,

ÜRÜN ÖZELLİĞİ ; INCIA Zeytinyağlı Arındırıcı Doğal Sıvı Sabun ellerinizi, cildinizin doğal florasına zarar vermeden temizler. İçeriğindeki doğal bileşenlerle cildinizin nemlenmesini, daha parlak görünmesini, arınmasını sağlar. Kekik, çay ağacı ve lavanta yağının güçlü etkisi ile derinlemesine temizler.

• %100 cilt florası uyumludur.

• Gluten içermez.

• Sentetik Koruyucu, Paraben, SLES, SLS, PEG, Metilizotiazolinon, Sentetik Köpürtücü, Silikon, Petro Kimyasallar, Sentetik Koku ve Sentetik Boya içermez.

• Dermatolojik olarak test edilmiştir.

KULLANIM ŞEKLİ ; Nemli cilt üzerine uygulayın. 20 sn. köpürtün ve bol suyla durulayın.

UYARILAR ; Haricen kullanılır. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Gözle teması halinde bol suyla yıkayın. Oda sıcaklığında muhafaza edin. İlaç kullanımı varsa ve herhangi bir hastalıkta kullanmadan önce doktora danışılması önerilir.

ÜRÜN HAKKINDA DİĞER BİLGİLER ; Zengin doğal içeriğiyle hassas ciltlerin ihtiyacı olan özenli bakımı sağlar.

İçeriğindeki doğal yağlar ( Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Hint Yağı) cilt için faydalı olan tüm vitamin ve mineralleri yüksek oranlarda içermektedir. Ayrıca kullanılan yağların yumuşatıcı, nemlendirici, dezenfekte edici etkilere sahip olması hassas ciltler için gerekli olan özenli bakımı sağlamaktadır.

Cildinizin arındırılmasını sağlayan üçlü büyük etki

İçeriğinde kullanılan kekik yağı, çay ağacı yağı ve Lavanta yağından oluşan üçlü kompleks etki cildin arındırılmasında büyük rol oynamaktadır. Kekik yağı, güçlü arındırıcı özelliği ile cildin arındırılmasına yardımcı olur ve cildi derinlemesine temizler. Çay ağacı yağı, doğanın bize sunmuş olduğu bitkisel bir armağandır. Yapılan bilimsel çalışmalarla çay ağacı yağının güçlü bir dezenfektan (arındırma) etkisi olduğu kanıtlanmıştır. Akneli ciltler için kullanılan sentetik katkı maddeleri yerine INCIA'da çok daha etkili olan çay ağacı yağı kullanılmaktadır. Lavanta yağı içermiş olduğu esansiyel yağlar ile cildin dezenfekte edilmesinde önemli rol oynamaktadır.

Temizlerken nemlendirir, cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur.

INCIA Doğal Sıvı Sabunlarda kullanılan, Super-Fat teknolojisi cildinizin yağ dengesini koruyarak cilt tabakasını korur. Bu özel teknoloji sayesinde doğal gliserin sabun içinde tutulur ve elleri aktif bir şekilde nemlendirir, yıkama sonrasında cildin daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ayrıca INCIA Arındırıcı Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun’da bulunan okaliptüs, kayısı, kişniş yağı ve sirke canlılığa ve parlaklığa olumlu yönde etki eder.

Cildinizin florasına uyumludur.

Bazı sıvı sabunlarda köpürme ajanı olarak SLES,SLS gibi maddeler ve raf ömrünü uzatabilmek için sentetik koruyucular (Metilkloroizotiazolinon ve metilizotizolinon vb.) kullanılır. Bu maddelerin bir kısmı durulanmasına rağmen cilt katmanında kalır ve cildin doğal katmanına zarar vererek dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı cildi savunmasız hale getirir.

INCIA Arındırıcı Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun’da Super-Fat teknolojisi kullanılmaktadır. Super-Fat teknolojisi sayesinde bitmiş üründe cildi tahriş eden serbest kostik bulunmaz ve doğal bitkisel yağlar maksimum düzeyde tutularak cildin sebum tabakası korunur. Doğal gliserinin sabun içinde tutulması yıkama sonrasında cildin daha nemli, parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. INCIA Arındırıcı Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun’umuzun cilt katmanına zarar vermediğini ve mikrobiyolojik açıdan uygunluğunu yaptığımız testlerle gösterdik. Ayrıca içeriğindeki makedemya yağı, hint yağı, gliserin gibi diğer doğal bileşenler ile de nemlendirme etkisini olumlu yönde arttırmaktayız.

Yapay koku ve boyalar içermez. Hoş ve doğal kokuludur

INCIA Arındırıcı Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabunu hiçbir sentetik boyar ve koku maddesi içermez. Kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğinde kullandığımız bitkisel yağların doğal renklerinden geliyor.

 

 

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı