La Roche Posay Anthelios XL Non Parfumed Dry Touch Gel Cream 50 ml (Tinted/Renkli)
La Roche Posay Anthelios XL Non Parfumed Dry Touch Gel Cream 50 ml (Tinted/Renkli)

La Roche Posay Anthelios XL Non Parfumed Dry Touch Gel Cream 50 ml (Tinted/Renkli) (LRP545891)

0,00
Fiyat : 736,63 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 13
Barkod : 3337875545891

Adet

Artır Azalt

La Roche Posay Anthelios XL Non Parfumed Dry Touch Gel Cream 50 ml (Tinted/Renkli)

Yağlı, karma ve lekeye eğilimli ciltler için hafif matlaştırıcı, nemlendirici, çok yüksek korumalı jel formunda güneş koruyucu yüz kremi.

SPF50+ içeren günlük yüz güneş kremi UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar ve hassasiyet ve güneş intoleransına eğilimli ciltler de dahil olmak üzere yağlı ve lekeye eğilimli cilt tipleri için uygun bir güneş kremidir.

  • Hafif, yağsız jel dokulu SPF50+.
  • 12 saate kadar matlaştırıcı etki.
  • Sebumu emeci ve gözenek görünümünü azaltıcı etki.
  • Tere dayanıklı.

Aktif Bileşenler:

Mexoryl 400: Ultra uzun UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan etkili özel UV filtresi.

Airlicium (%99 Hava + %1 Silika): Airlicium ile zenginleştirilmiş formül, uzun süreli matlaştırıcı etki için sebumu emer.

Netlock Teknolojisi: Yağlı ve yapışkan olmayan bir formülde görünmez bir dokuda çok yüksek koruma. Mikro damlalar bir araya gelerek homojen, göç etmeyen ve çok dayanıklı bir koruma sağlayan güçlü bir koruma oluşturur.

 La Roche-Posay Termal Kaynak Suyu

Hassas ciltler üzerinde dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Hassas gözler ve göz çevresi üzerinde oftalmolojik kontrol altında test edilmiştir. Kontakt lens kullanıcıları üzerinde test edilmiştir. Alerji testleri yapılmıştır.

Kullanım Şekli: Güneşten koruyucu ürünü güneşe çıkmadan önce uygulayınız ve özellikle yüzdükten veya kurulandıktan hemen tekrarlayınız. Yoğun güneşli günlerde 2 saat ara ile tekrarlamanız önerilir.

İçindekiler: Aqua / water homosalate ethylhexyl salıcylate sılıca styrene/acrylates copolymer ethylhexyl trıazone bıs-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl trıazıne drometrızole trısıloxane butyl methoxydıbenzoylmethane alumınum starch octenylsuccınate octocrylene c12-15 alkyl benzoate glycerın pentylene glycol potassıum cetyl phosphate dımethıcone perlıte propylene glycol acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer alumınum hydroxıde caprylyl glycol dısodıum edta ınulın lauryl carbamate ısopropyl lauroyl sarcosınate peg-8 laurate phenoxyethanol stearıc acıd stearyl alcohol terephthalylıdene dıcamphor sulfonıc acıd tıtanıum dıoxıde [nano] / tıtanıum dıoxıde tocopherol trıethanolamıne xanthan gum zınc gluconate

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı