Phyto Phytophanere Kapsül 2X120 Adet
Phyto Phytophanere Kapsül 2X120 Adet

Phyto Phytophanere Kapsül 2X120 Adet (PHY312441)

0,00
Marka : Phyto
Fiyat : 101,26 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 0618059312441

Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

Adet

Artır Azalt

Phyto Phytophanere Kapsül 

Ürün Markası: Phyto

Ürün Boyutu: 2 x 120 adet

Özet Bilgi: Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur. 

Ürün Açıklaması :

Saçları içten dışa parlatmak ve güçlendirmek için kullanılan bir kapsüldür. Saç kalitesinde gözle görülür bir fark yaratabilir. Formülündeki doğal içerikler yüksek potansiyelli biotin takviyesi dolgunluk, kalın ve parlak bir görünüm için tavsiye edilir. İçeriğindeki vitaminler, antioksidanlar ve esansiyel yağ asitleri mükemmel denge ile saçlara, tırnaklara ve cilde güç katabilir.

Ürün Resmi :

Ürün İçeriği :

Aqua/Water/Eau*, Hectorite*, Caprylic/Capric Trgilyceride*, Stearic Acid*, Palmitic Acid*, Isopentyldiol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Arachidyl Alcohol*, Polyquaternium-22, Hydroxyethylcellulose*, Behenyl Alcohol*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Phenoxyethanol, Sodium Stearoyl Glutamate*, Chlorphenesin, Arachidyl Glucoside*, Arctium Majus root Extract*, Tocopherol*, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Polysorbate 60, Citric Acid, Limonene*

Kullanım Şekli ve Önerisi :

Tercihen sabah, bir bardak su ile 2 kapsül alın. En iyi sonuçlar için, 3 ay boyunca kullanın.

Phyto Phytophanere Kapsül 2x120 Adet



Saç dökülmesi stres, sıkıntı, yanlış beslenme, çevresel etkiler, yanlış ürün kullanımı ve genetik kaynaklı nedenlerdir. Saç dökülmesinin önüne geçmek için birçok yola başvurmuş olabilirsiniz. Maalesef her kullanılan ürün saçların bakımını yapamayabilir. Saçlarınızın bakımı için bir sürü şampuan, serum ve yağ denemiş olabilirsiniz. Fakat her saç tipi bir olmadığından dolayı herkese aynı sonuçlar vermez. Phyto Phytophanere kapsül saçları güçlendirmenin ve dolgunlaştırmasının yanı sıra cildi parlatmak ve tırnakları güçlendirmek için de harika bir üründür. Kadın ve erkek ayırt etmeksizin tüm kişilerin sorunlarına çözüm sunabilir.

Phyto Phytophanere doğal bileşenlerden oluşan gıda takviyesidir. İçeriğinde bulunan tüm besleyici vitaminler saçların sağlıklı uzaması, cildin aydınlanması, kırılgan tırnakların ve kirpiklerin güçlenmesi için gerekli olan antioksidan ve esansiyel yağ asitleri içermektedir. İnce ve dökülen saçlara yoğunluk ve parlaklık sağlayabilir. Formülünde bulunan Buğday Tohumu yağı saçları korumak, Hodan Yağı parlaklık sağlamak ve havuç yağı ise cildin ışıltısını arttırabilir.

Phyto Phytophanere saç dökülmesi yaşayan kişiler için tavsiye edilir. İnce, kırılgan ve zayıf saçları güçlendirmek için uygulanmaktadır. İçeriğindeki vitaminler ise şunlardır; B2, B5, B6,B8, C,E ve Hodan Yağı ile formüle edilmiştir. Bu besin takviyesi Phyto Phytophanere incelmiş saçlara tamamlayıcı olarak ve ya canlandırıcı tedavi olarak uygulanır. Elastikiyetini ve esnekliğini kaybetmiş saçları güçlendirirken aynı zamanda tırnakları da güçlendirir.
Saçların sağlıklı olması, dökülmemesi ve kırılmaması için saçlara gerekli olan bakım yapılırsa gür, sağlıklı ve gür saçlara kavuşmak zor değildir. Fakat çevresel etkiler saçların zayıflamasına, kırılmasına ve dökülmesine neden olabilir. Dökülen bölgelerde özellikle erkeklerde açıklığa ve seyrekliğe neden olabilir. Yazımızın başında da bahsettiğimiz gibi Phyto Phytophanere gıda takviyesi olduğundan dolayı saçları güçlendirmek için uygulanabilir. Fakat şunu bilmek gerekir. Bu ürün ilaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmamalıdır.
Düz, dalgalı ve kıvırcık gibi tüm saçların kullanımına uygundur. Bu ürünün amacı saçları sağlıklı uzatmak, güçlendirmek, çevresel etkilere karşı korumak ve saçlara parlaklık katmaktır. Bu ürünün kullanmanın büyük avantajı ise yazımızda bahsettiğimiz gibi cildin ve tırnaklarında bakımını yapmasıdır. Bu ürünün en büyük avantajı bu olsa gerek.
Saçları içten dışa parlatmak ve güçlendirmek için kullanılan bir kapsüldür. Saç kalitesinde gözle görülür bir fark yaratabilir. Formülündeki doğal içerikler yüksek potansiyelli biotin takviyesi dolgunluk, kalın ve parlak bir görünüm için tavsiye edilir. İçeriğindeki vitaminler, antioksidanlar ve esansiyel yağ asitleri mükemmel denge ile saçlara, tırnaklara ve cilde güç katabilir.

Phyto Phytophanere içeriğindeki etken maddeler;
·        
  •           Hodan Yağı
  • ·         C Vitamini
  • ·         Aserola Ekstraktı
  • ·         Balık Yağı
  • ·         Biberiye Ekstraktı
  • ·         Çinko
  • ·         Bira Mayası
  • ·         E Vitamini
  • ·         B5 Vitamini
  • ·         Havuç Ekstraktı
  • ·         B6 Vitamini
  • ·         B2 Vitamini
  • ·         Biotin bulunur.
Kadınlarda ve Erkeklerde Saç Dökülmesinin Nedenleri ?
Genetik faktörler kadınların saç dökülmesine neden olabilir. Bu yüzden saç incelerek dökülmeye neden olur.
Demir eksikliğinden dolayı oluşan kansızlık, tiroit hormonu, stres, hamilelik ve emzirme dönemleridir.
Saçlara boya yaptırmak, röfle, fön ve perma gibi saça yapılan işlemlerden kaynaklı olabilir.
Düzenli kullanılan ilaçlardan dolayı saçlarda dökülme görülebilir.
Yanlış beslenme ve yanlış diyet
Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı