Purest Gözenek Siyah Nokta Ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Bakım Serumu 30 ml/1 fl oz.
Purest Gözenek Siyah Nokta Ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Bakım Serumu 30 ml/1 fl oz.

Purest Gözenek Siyah Nokta Ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Bakım Serumu 30 ml/1 fl oz. (PUR091007)

0,00
Marka : Purest
Fiyat : 319,80 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 8682773091007

Adet

Artır Azalt

Purest Gözenek Siyah Nokta Ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Bakım Serumu 30 ml/1 fl oz.

(Niacinamide 5%+Zınc Pca1%)

Genişlemiş gözenek görünümünün azaltılması, cilt tonu eşitsizliklerin dengelenmesi ve pürüzsüz cilt dokusu oluşumunu hedefler. Cilt bariyerinin güçlendirilmesi ve cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

  • Yağlanma ve gözenek problemleri olan ciltler
  • Akneye meyilli yağlı ciltler 

Gözenek Siyah Nokta ve Sivilce Oluşumunu Gidermeye Yardımcı Bakım Serumu Nasıl Kullanılır: 

Cilt temizliğinin ardından gündüz ve gece birkaç damla şeklinde tüm cilde uygulanır. (Göz çevresi hariç)

Zinc PCA: Sebum salgısının dengelenmesinde ve cilt florasının düzenlenmesine yardımcı olur. Cildin nem ve enerji metabolizmalarında görev alarak cildin yenilenmesinde etkilidir. 

Niacinamide: Cilt bariyerinin güçlendirilmesinde, sebum salgısının dengelenmesinde ve cildin yenilenmesinde etkilidir. Hiperpigmentasyonu azaltarak cildin aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Foto-yaşlanmaya karşı cildi koruyarak elastikiyet kaybına karşı koruyucu özelliktedir. 

Salixin: Söğüt ağacı kabuklarından elde edilen bitkisel aktif cilt üzerinde salisilik asit benzeri etki gösterir, yatıştırıcı ve anti-bakteriyel özelliktedir. 

Amur Mantar Ağacı Ekstraktı: Phellodendron Amurense Bark Extract olarak bilinen Japonya, Kore ve Çin’de geleneksel tıpta yüzyıllardır kullanılan bitkisel aktif anti-bakteriyel ve anti-oksidan özellikte olup, cildin yenilenme sürecine katkı sağlar. 

İçindekiler: Aqua, Niacinamide, Glycerin, Phenethyl Alcohol, Zinc PCA, Hydroxyethylcellulose, 1,2-Hexanediol, Salix Purpurea Bark Extract, Butylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Acetate, Sodium PCA, Isopropyl Alcohol, Pentylene Glycol, Cellulose, Erythritol, Lactic Acid, Carrageenan, Phellodendron Amurense Bark Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı