Shiffa Home Çoban Çökerten Tribulus 870 mg 90 Kapsül

Shiffa Home Çoban Çökerten Tribulus 870 mg 90 Kapsül (SHFM02358)

0,00
Stok Miktarı : 0
Barkod : 8690088021855

Çoban Çökerten Tribulus 870 mg 90 Kapsül

Çoban Çökerten -Tribulus- Kapsül Nedir?

Çoban çökerten; 800 mg Yulaf, 400 mg Çoban Çökerten meyvesi ekstresi, 300 mg Kırmızı Ginseng (Kök) ekstresi içeren doğal ve yüksek teknoloji ile üretilen besin değeri yüksek ve daima sizi güçlü hissettirecek bir gıda takviyesidir. Doğal ürünler insan kimyasıyla tam uyumu sebebiyle sağlıklı yaşamın anahtarıdır.

ÇOBAN ÇÖKERTEN KAPSÜL FAYDALARI

Çoban çökerten, gün içerisinde kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. İçerisinde barındırdığı yulaf, ginseng ve çoban çökerten ile besleyici değeri oldukça yüksektir.

Çoban çökerten içerisindeki etken maddeler sebebiyle vücut geliştiriciler ve atletler için mükemmel bir takviyedir. Özellikle erkek sağlığı için olumlu yararlar sağlayan aktif bileşenler içermektedir.

Kapsüllerimiz tamamen bitkisel kökenlidir. Hayvansal hiçbir bileşik içermez. Midede 8-10 dakika içerisinde çözünmektedir.

Ürünlerde Helal sertifikalı bitkisel kapsüller ve sığır jelatini menşeili softjeller kullanılmıştır.

ÇOBAN ÇÖKERTEN KAPSÜL İÇERİĞİ

Çoban Çökerten, çoban çökerten meyveleri içinde saponin tipi bileşikler bulunmaktadır.

Çeşitli alkaloitler, sabit yağ, zamk, reçine içerir. Yapraklarda C vitamini vardır. Hindistan’da kuvvet verici olarak bilinir.

Özellikle erkeklerin kendilerini daha iyi ve daha güçlü hissetmeleri için tercih edilebilir.

Ginseng, botanik ismi olan Panax, 'Tam iyileşme' anlamına gelmektedir.

Dünyanın diğer ülkelerinde yetiştirilen ginseng türleri, Kore ginsengi kadar nitelikli değildir.

Kore ginsengi ideal iklim ve toprak özelliklerine sahip olduğu için etkisi daha yüksektir.

Köklü, çok yıllık, otsu bir bitkidir.

6-8 yaşındaki bitki köklerinin çapı 10 santimetreyi bulmaktadır, rengi ise kırmızıdır.

Çin, Japonya, Kore gibi Uzakdoğu ülkelerinde yabani olarak bulunur ve oralarda yetiştirilmesi de yapılır.

Çoban Çökerten bitkisi ginsenosit adı verilen triterpenik saponositler, panaxosidesitler, panaxatnol, D grubu vitaminleri taşımaktadır.

Kırmızı Kore Ginseng’i 22 çeşit faydalı madde (ginsenoside) barındırmaktadır.

Kırmızı ginseng Uzakdoğu’nun en çok kullanılan bitkisi olarak bilinmektedir.

Yulaf, en sağlıklı tahıl çeşitlerindendir. Lif oranı yüksektir, glüten içermez ve dengeli bir besin bileşimine sahiptir. İçerik (2 Kapsül): Yulaf; 800 mg, Çoban Çökerten Meyvesi Ekstresi; 400 M Kırmızı Ginseng (Kök) Ekstresi; 300 mg, Bitkisel Kapsül.

Uyarılar: Warfarin, heparin, aspirin veya kumarin bileşenleri gibi pıhtılaşmayı yavaşlatıcı etkileri olan ilaçları yüksek dozda alan hastalarda kullanılması önerilmez.

 

 

 

 

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı