Sudocrem Bebek Bakım Kremi 125 Gr
Sudocrem Bebek Bakım Kremi 125 Gr

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 125 Gr (SUD014007)

0,00
Marka : Sudocrem
İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : 164,29 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 151,36 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 5011025014007

Adet

Artır Azalt

SUDOCREM BEBEK BAKIM KREMİ

 

Ürün Hakkında Detaylı Bilgiler:

 

Sudocrem 90 yıllık tarihi ve tecrübesi ile bebeğinizin hassas cildini korur, cildi destekler ve cildin sakinleşmesine yardımcı olur. Ciltte oluşacak hassasiyete, sorunlara ve pişiklere karşı korumaya yönelik en iyi çözümü sunmaktadır.

 

Sudocrem; İrlanda’da Forest Tosara Ltd tarafından üretilmektedir. 

 

Sudocrem, 60 gr, 120 gr, 250 gr olmak üzere üç farklı ambalaj türü ile satışa sunulmaktadır.

 

Sudocrem bebeğinizin hassas cildini yumuşattığı ve iyileştirdiği klinik olarak kanıtlanmış üç basit yöntemle çalışmaktadır. Birinci aşınmada zarar görmüş ya da iltihaplı cildi yatıştıracak ve yumuşatacak etki gösterir. İkinci aşamada ise ürünün soğutucu özelliği sayesinde ciltte meydana gelen hassaslaşma ve tahriş etkisini hafifletir. Üçüncü aşamada nemden koruyan bir baz ile koruyucu bariyer oluşturarak tahriş ve pişiğe neden olan etkenlerin cilt yüzeyi ile temas etmesinin önlenmesine yardımcı olur. Ürün pişiği tedavi etmenin yanı sıra, pişik oluşmasının önlenmesi amacıyla da kullanılmaktadır.

 

Sudocrem sadece bebeklerde değil yetişkinlerde de gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Sudocrem sadece pişik rahatsızlıklarında değil, yetişkinler de cildi nemlendirmek için ve yumuşatmak için her gün kullanılabilir. Özellikle ilerleyen yaşlarla birlikte cildimiz daha fazla bakıma ihtiyaç duyar ve Sudocrem bu tarz ihtiyaçları karşılamaya yardımcı olur.

 

Sudocrem kullanımı sırasında farklı bir ürün kullanmaktan kaçınmaya gerek yoktur. Diğer herhangi bir ürünler alerjik reaksiyon görülmemiştir. Bilinene herhangi bir yan etkisi olmamakla birlikte, her insanın cilt hassasiyeti farklı olduğu için ilk kullanımda küçük bir yüzeyde denenerek kullanılması tavsiye edilmektedir.

 

Sudocrem Nasıl Kullanılır:

 

 Ürün bebek bezinin her değişiminde pişik oluşmasını önlemek amacıyla ve bebeğin cildini korumak amacıyla uygulanabilir.

 

1. Adım: Bebeğin altının temiz ve kuru olmasından emin olun,

2. Adım: Bebek yakının temiz ve kuru elleri ile az miktarda sudocrem parmak ucuna alınır. Kremin formülü sayesinde az miktarda ürünün uzun süre yeterli olduğu unutulmamalıdır.

3. Adım: Krem hafif bir şekilde ve dairesel hareketlerle cilt üzerine nazikçe masaj yaparak uygulanır. Ciltte hassas görünen bölgeler gözle görülmekte ise kremi baskı yapmadan uygulayınız.

4. Adım: Kremi cilde uygularken ince yarı saydam bir film oluşması gerekmektedir. Ciltte beyaz krem görüntüsü mevcutsa ürün fazla miktarda kullanılmış olabilir. Bu tarz durum herhangi bir problem yaratmayacaktır, ikinci kullanımda daha az krem kullanımı ile durum tolere edilebilir.

5. Adım: Sudocrem, ihtiyaç duyuluna sıklıkta ya da her bebek bezi değişiminde kullanılabilir.

 

Ürün Bileşimi:

Çinko Oksit Ph. Eur., Benzyl Alcohol BP, Benzyl Benzoate BP, Benzyl Cinnamate, Lanolin, Saflaştırılmış Su, Sıvı Parafin, Parafin mumu, Balmumu, Mikrokristalin mum, Sodyum Benzoat, Linayl Asetat, Propilen Glikol, Sitrik Asit, Butillenmiş Hidroksianisol, Sorbitan Sesquioleate, Lavanta kokusu. Sudocrem güçlü bileşimi sayesinde farklı ürünler kullanmadan oluşan problemleri çözmektedir.

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı