Vichy Normaderm Phytosolution Parlama Karşıtı Sprey 100 ml
Vichy Normaderm Phytosolution Parlama Karşıtı Sprey 100 ml

Vichy Normaderm Phytosolution Parlama Karşıtı Sprey 100 ml (VİC703406)

0,00
Marka : Vichy
Fiyat : 647,55 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 3337875703406

Adet

Artır Azalt

Vichy Normaderm Phytosolution Parlama Karşıtı Sprey 100 ml

 

Ürünün Faydaları

Vichy Normaderm Phytosolution Parlama Karşıtı Sprey, günlük nemlendirici olarak yağlı ve akneye eğilimli cilt yapılarında kullanabileceğiniz bir spreydir. Cildinizi gün boyu nemlendirmesinin yanında, ciltte akne ve sivilcelerden dolayı oluşmuş görüntü kusurlarını örterek daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Ayrıca makyaj öncesi kullanımında cildin daha aydınlık ve pürüzsüz olmasını sağlar. Hızlı emilim sayesinde rahatsızlık hissi vermez. Sabah ya da akşam kullanılabilir olması fazladan nemlendirici ihtiyacını ortadan kaldırır.

 

Vichy patentli Normaderm serisinin önemli ürünlerinden biri olan Vichy Normaderm Phytosolution Parlama Karşıtı Sprey, gündelik nemlendirici ihtiyacınızı tek başına karşılayan bir üründür. Yağlı ciltlerin en büyük sorunlarından olan akne oluşumunu önleyerek daha sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlar.

 

Yağlı ciltlerde kullanılan nemlendiricilerin çoğu cildi daha yağlı bir yapıya dönüştürerek akne oluşumunu artırır. Ancak Vichy Normaderm Phytosolution cildin yağlı yapısını nemlendirerek içerdiği etkili bileşenler sayesinde akne oluşumunu önler.

 

Kullanım Alanları

 

Hipoalerjenik özellikli Vichy Normaderm Phytosolution tüm yağlı cilde sahip kişiler tarafından kullanılabilir. Tüm tenk renklerine uyumludur. Problemli cilde sahip kişiler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Gözenekleri kapamayan komedojenik özellikli yapıya sahip olduğu için akne oluşumunu önemli ölçüde azaltır. Dermatolojik testler sonucunda cildi pürüzsüzleştirmesi, nemlendirmesine ek olarak akne oluşumunu azalttığı da klinik olarak kanıtlanmıştır. Klinik deneylerde kullanan kadınların yaklaşık %41’inde cilt problemlerini giderdiği ve daha pürüzsüz cilde kavuşturduğu kanıtlanmıştır.

 

Cildinizi temizledikten sonra spreyi yüzünüze uygulayın. Göz çevresinde kullanımından kaçının. Gözle teması halinde bol su ile yıkayın. Cildinize uyguladıktan bir süre sonra nemlenme etkisi yoğun olarak hissedilecektir. Düzenli kullanımda yaklaşık 8 hafta sonra daha pürüzsüz ve parlaklığı azalmış bir cilde kavuşabilirsiniz. Ayrıca akne oluşumu da önemli ölçüde azalacaktır.

 

Yan Etkileri ve Alerjen Uyarıları

 

Vichy Normaderm Phytosolution hipoalerjenik etkiye sahip, içeriğinde allerjen madde barındırmayan bir spreydir. Yapılan testler sonucunda herhangi bir alerjiye ya da yan etkiye rastlanmamıştır. Bir cilt hastalığına karşı kullandığınız krem ya da sprey varsa kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Farklı nemlendiricilerle birlikte kullanmayınız. Vichy Normaderm Phytosolution tek başına nem ihtiyacını karşılayacak şekilde üretilmiştir. Gözle teması halinde bol su ile yıkayarak temizleyin.

 

Ürün İçeriği

 

Wintergreen bitkisinin salisilik bakımından zengin yapraklarından elde edilen bu madde ile cildin temizlenmesi ve gözenekleri tıkamadan etkili olması sağlanır. Salisilik asit cildin arınmasını ve doğal görünüm kazanmasını sağlar. Hyalüronik asit cildin ihtiyacı olan nemi sağlar. Ayrıca nem kaybını önleyerek 24 saate varan etki sağlar. Yararlı bakteriler sınıfından olan bifidus cilt bariyerini kuvvetlendirir. Bifidus, probiyotik sınıfından cilt fonksiyonlarını güçlendirici etki gösteren bir maddedir. Vichy Normaderm Phytosolution’ın içerdiği güçlendirici etki bu maddeden sağlanır.

 

Bunun dışardığı içerdiği vitaminler sayesinde cildinizi besleyerek daha pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı