Vichy Purete Thermal Göz Makyaj Temizleyicisi 100 ml
Vichy Purete Thermal Göz Makyaj Temizleyicisi 100 ml

Vichy Purete Thermal Göz Makyaj Temizleyicisi 100 ml (VIC674409)

0,00
Marka : Vichy
Fiyat : 739,42 TL(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 3337875674409

Adet

Artır Azalt

Vichy Purete Thermal Göz Makyaj Temizleyicisi 100 ml

Göz makyajının kullanım sonrasında temizlenebilmesi için Vichy Purete Thermal göz makyaj temizleyicisi son derece işlevsel bir üründür.

 

Göz kapaklarının oldukça düzgün şekilde temizlenmesi ve gözlere karşı herhangi bir yan etki ortaya çıkarmaması ürünün öne çıkan özelliklerinden biridir.

 

Göz makyaj temizleme ürünü derinlemesine bir arındırma sağlamasının yanında kirpikleri besleyen yapısı ile dikkati çeken bir üründür.

 

 

 

Ürünün Faydaları

Vichy Purete Thermal göz makyaj temizleyicisi ürün göz üstü ve çevresinde yapılan makyaj kalıntılarını en iyi şekilde temizleme görevini yerine getirir. Ürün kullanıldığında temizleme işlemi yanında göz çevresini yatıştırarak dinlenmesini sağlar. Makyajın tüm kalıntılarını en iyi şekilde temizleyerek gözlerin çevresinde kozmetik tahribatının oluşmasına engel olur. Göz kapaklarını ve alt kısımlarını son derece narin bir şekilde temizlediği için herhangi bir tahribat meydana getirmemektedir. Tüm cilt tiplerine de uygun bir üründür ve kullanımı ise son derece kolaydır. Yağlanma hissi ortaya çıkarmak ve özellikle suya karşı dayanıklı olan makyajı çıkarmada çok etkilidir.

 

Hassas gözlerin temizlenmesinde son derece etkili kolan temizleyici su geçirmez makyajın temizlenmesi için son derece etkilidir. Aynı zamanda göz çevresini dinlendirerek kirpik aralarında kalan tüm makyaj kalıntılarından arındırılmasını sağlar. Kullanım sırasında içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde kirpik kaybının önüne geçer ve besleyici özellikleri ile kirpiklerin sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Çift fazlı makyaj temizleyici sayesinde kirpik kaybı yavaşlar. Mineralize su ile oldukça besleyici bir kozmetik üründür. İçerisinde barındırdığı Arginin maddesi sayesinde kirpiklerin gelişiminde önemli etkiler ortaya çıkarır. İçeriğinde ki besleyici maddeler ile göz çevresinin hızlı yaşlanmasının önüne geçer.

 

 

 

Ürün Kullanım Alanları

Kadınlara özel olarak üretilen kozmetiklerden biri olan Vichy Purete Thermal göz temizleyicisi makyaj kalıntılarını temizlemek için kullanılmaktadır. Göz kalemi, rimel, far ve çeşitli kapatıcıların cildin yüzeyinde kalarak cildi deforme etmesinin önüne geçmektedir. Makyajı kullanım sonrasında kolayca temizleyebilir ve gözlerinizin dinlenmesini sağlayabilirsiniz. Her cilt tipine uygulanabilir bir özelliktedir. Herhangi bir kullanım zamanı yoktur ve 15+ yaş grubu hanımlar için üretilmiştir.

 

Hem göz kapaklarına hem de kirpiklere rahatlıkla uygulanabilir. Pamuk pedler yardımı ile kolayca makyajınızı temizleyebilirsiniz. Önce pamuk ped üzerine bir miktar üründen ekleyin. Sonrasında makyaj olan yere uygulayın. Tam etkisini göstermesi için hafifçe uygulayın. Kirpiklerin dışına doğru temizleme işlemini gerçekleştirin. Durulama yapmanıza gerek yok. Hassas göz çevrelerinde oldukça etkileyici bir temizlik hissi ortaya çıkarır.

 

 

 

Yan Etkileri ve Alerjen Uyarıları

 Göz çevresinde açık yara varsa kullanılmaması tavsiye edilir. Kızartı ya da kaşınma olması durumunda bir uzmana görünmeniz gerekebilir. Ancak hassas ciltler için üretildiğinden çok ciddi yan etkiler ortaya çıkarmaz.

 

 

 

Ürün Bileşimi

Isopropyl Palmitate, Aqua/ Water, Isododecane, CI61565, Potassium Phosphate, Dipotassium, Tetrasodium EDTA, Taurine, Hexylene, Glycol, Decyl, Glucoside, Polyaminopropyl, Biuanide, Phosphate, Arginine, Sodium Chloride içerenlerine sahiptir.

Detay Paylaş Sosyal Medya
  • %100 ORİJİNAL
    ÜRÜN GARANTİSİ
  • 1299 TL ÜZERİ,
    KARGO ÜCRETSİZ
  • KARGO : 59,90 TL
Müşteri Hizmetleri 0530 775 05 01 

YASAL UYARI

 

KOZMETİK / DERMOKOZMETİK - TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

 

Işıklı ve nemli ortamdan uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Tavsiye edilen kullanım miktarlarını aşmayınız. Beklenmeyen herhangi bir yan etkide doktorunuza ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Dermolist.com aracılığı ile satılan Takviye edici gıdalar İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.Kozmetik / Dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı